Biolage de ulei vegetal matricial

Tipul părului: toate

Scalp: normal

Proprietăți: protecție împotriva căldurii, netezește și oferă strălucire

Formula: semi-lichidă

Sticlă: sticlă cu pompă

Capacitate: 92 ml

Biolage-ul de ulei Matrix Exquisite funcționează pentru toate tipurile de păr. Dacă în mod regulat vă culori sau încălziți stilul părului, acest produs cosmetic este perfect pentru dvs. Vrei să-ți îmbunătățești condiția de coafură? Începeți tratamentul acum!

Când să folosești Matrix Exquisite Oil Biolage?

Utilizați Biolage Oil Matrix Exquisite înainte de fiecare modelare termică. Este, de asemenea, util atunci când vă detangle sau stilul dvs. de păr. Temperatură ridicată – Produs de instrumente de coafură – Nu vor mai fi atât de înfricoșătoare. În cazul în care vă depuneți efortul de a combina încurcările, utilizați produsul cât mai curând posibil. Vreți să orbiți pe toată lumea cu coafura? Aplicați Biolage Oil Matrix Exquisite. Acesta va oferi strălucire uimitoare.

Care sunt proprietățile uleiului Matrix Exquisite Oil Biolage?

Biolage Oil Extras Matrix asigură protecție termică. Îți scutește părul de la temperaturi ridicate, care este produs de uscătoare prin suflare, de fier plat și de fier de curling. Ca urmare, firele dvs. sunt non-stop hidratate, netede. Ele nu sunt statice sau frizzy. Mai mult decât atât, produsul definește părul tratat cu culoare, conferă culorii o durată mai lungă și vă păstrează coafura în stare proaspătă și frumoasă. Matrix Oil Extravalent Biolage facilitează pieptănarea și accelerează timpul de uscare prin suflare. Mai mult, oferă strălucire uimitoare.

Cum să folosiți Biolage de uleiuri extraordinare Matrix?

Folosind Biolage Matrix Exquisite Oil este foarte simplu. Puteți aplica produsul înainte de stil, ca un cosmetic de fixare sau un tratament intensiv. Trebuie să masați câteva picături de ulei pentru a vă bucura de astfel de efecte. Adăugarea unei cantități mici de ulei de matură Biolage la samponul sau masca preferată va aduce rezultate excelente.

Avantaje:

  • scuturi de căldură
  • facilitează detangularea
  • definește culoarea parului vopsit
  • adaugă strălucire și netezește firele

Dezavantaje:

  • ineficientă
  • nu reușește să condiționeze părul interior
  • greu de găsit la magazinele de medicamente regulate
  • aromă neplăcută