Kerastase Elixir Ultime Oil pentru păr

Tipul părului: toate; În special gros și dens

Scalpul: normal

Proprietăți: hidratează, hrănește, repară, protejează

Formula: ulei semi-fluid

Sticlă: sticlă de pompă

Capacitate: 125 ml

Kerastase Elixir Ultime este recomandat pentru toate tipurile de păr și pentru scalpul normal. Are o varietate de utilizări și o mulțime de proprietăți valoroase. Dacă părul are nevoie de îngrijire complexă și produs cu ingrediente naturale, începe tratamentul. Nu mai așteptați!

Când să utilizați Kerastase Elixir Ultime?

Mergeți pentru Kerastase Elixir Ultime când părul are nevoie de reparații; Și-a pierdut strălucirea; Nu te poți ocupa de stilul tău. Produsul funcționează în interiorul și în exteriorul părului; Aceasta condiționează de asemenea scalpul. Utilizați uleiul de Kerastase în timpul pieptenerii de dimineață, dacă doriți să refaceți capetele divizate, să vă întăriți și să hidratați părul. Se poate aplica și atunci când părul și scalpul nu au ingrediente active și nutritive.

Care sunt proprietățile Kerastase Elixir Ultime?

Kerastase Elixir Ultime Hair Oil adauga tencuiala, stralucirea si moaletea. Produsul conține patru substanțe vegetale care stimulează scalpul. Uleiul de porumb furnizează substanțe nutritive, în timp ce uleiul argan scuturi din razele solare, apa sarată, radicalii liberi și poluarea mediului. Uleiul de Pracaxi întărește becurile de păr, previne pierderea părului și face părul mai rezistent la deteriorări. Uleiul Camellia oferă straluciri cu strălucire uimitoare și sănătoasă.

Cum să folosești Kerastase Elixir Ultime?

Există câteva modalități de utilizare a uleiului de păr Kerastase Elixir Ultime. Aplicați produsul înainte de styling, pentru a umezi și curăța firele. Apoi, suflați uscat și stil ca întotdeauna. Puteți aplica uleiul după styling pentru strălucire și efect mai îndelungat. Kerastase Elixir Ultime funcționează excelent în îngrijirea zilnică a părului. Protejează firele de factorii externi dăunători, oferă hrană și ajută la îmblânzirea zbuciumată.

Avantaje:

  • hrănește părul și scalpul
  • oferă numeroase elemente nutritive
  • scuturi de la diferiți agenți externi
  • previne pierderea parului
  • adaugă stralucire și netezime
  • conține multe substanțe naturale
  • poate fi aplicat în mai multe moduri

Dezavantaje:

  • parfum dulce și intens