Timotei uleiuri prețioase

Tipul părului: uscat și deteriorat

Scalp: uscat și normal

Proprietăți: asigură protecție termică, netezime, strălucire

Formula: ceață ușoară

Sticlă: atomizor

Capacitate: 150 ml

Timotei Precious Oils Mist funcționează pentru părul care este extrem de uscat, deteriorat și de multe ori suferă de căldură, colorare. De asemenea, va hrăni scalpul uscat și normal. Dacă acesta este tipul de păr și scalp, acest produs este potrivit pentru dvs. Trebuie să-l încercați.

Când să utilizați Timotei Precious Oil?

Dacă vă schimbați adesea culoarea părului, utilizați un uscător cu suflare sau un fier plat, nu ezitați să vă hrăniți părul cu Timotei Precious Oil. Acesta va fi cel mai util dacă firele dvs. sunt uscate, slabe, deteriorate în timp ce părul se termină – Despică. Mai mult, îl puteți folosi pentru a îmblânzi părul frizzy și static. Aplicați-l înainte și după styling-ul termic.

Care sunt proprietățile Timotei Precious Oil?

Timotei Precious Oil combate frizz și static, face părul neted. Datorită produsului, veți încerca cu ușurință chiar și cele mai nepotrivite zboruri și stilul oricărui coafură. Formula de ceață aduce strălucire și umiditate. Produsul are o consistență delicată. Nu cîncarcă părul și nici nu îl îngrașă. În plus, uleiurile Timotei Precious protejează în timpul aranjării la căldură. Temperatura ridicată nu vă va mai deteriora părul. Sfârșitul părului nu va fi împărțit.

Cum să folosiți uleiurile prețioase Timotei?

Puteți utiliza câteva moduri diferite. Pulverizați cosmeticele pe părul uscat pentru a le face strălucitoare și matasoasă. De asemenea, puteți utiliza produsul dacă doriți să faceți mai ușor și să consumați mai puțin timp. Aplicați-l înaintea formării termice, pentru a proteja firele de deteriorare și uscăciune. Țineți duza la 8 inci de păr; Așteptați până devine absorbit.

Avantaje:

  • formula ușoară a unei aburi
  • protejează împotriva formării termice
  • sporește și adaugă strălucire
  • pot fi aplicate atât înainte, cât și după styling
  • pulverizatorul face aplicația mai ușoară

Dezavantaje:

  • nu reușește să hrănească părul înăuntru
  • conține alcool care poate face părul și scalpul uscat
  • în ciuda unei sticle mari, este ineficientă
  • nu hidratează părul și scalpul