Ulei uscat de îngrijire pură Dove

Tipul părului: toate

Scalpul: orice

Proprietăți: adaugă luciu, netezime, protejează capetele părului

Formula: siliconi și uleiurile

Flacon: sticlă de pompă de plastic

Capacitate: 100 ml

Dove Pure Care Dry Oil condiționează toate tipurile de păr și scalp. Tot ce trebuie să faceți este să aplicați o cantitate mică de cosmetice pentru a vedea acțiunea sa complexă. Veți vedea efectele la începutul tratamentului.

Când utilizați uleiul uscat pentru îngrijirea pielii Dove

Puteți folosi uleiul uscat pentru îngrijirea părului în fiecare zi. Cosmetica va fi folositoare pentru stilul termic; După spălare pentru hidratarea firelor; Ca un add-on pentru masti sau balsamuri. Puteți să o utilizați zilnic, o dată pe săptămână sau din când în când; Depinde de nevoile părului și ale scalpului. Dove Cure Care Dry Oil asigură acțiune internă și externă.

Care sunt proprietățile uleiului uscat pentru îngrijirea pielii Dove?

Dove Pure Care Dry Oil oferă o utilizare universală. Oferă scalpului și părului cu o mulțime de nutrienți, prin urmare părul devine puternic și sănătos. Mai mult, protejează de factorii externi dăunători, vă face părul matasos și oferă strălucire sănătoasă. Formula ușoară a uleiului uscat Dove Pure Care este ușor de împrăștiat, absorbită rapid. Nu este gras.

Cum să utilizați uleiul uscat pentru îngrijirea pielii Dove

Există trei metode pentru utilizarea uleiului uscat pentru îngrijirea pielii. Amintiți-vă să vă spălați părul înainte de fiecare aplicare și frecați o mică cantitate de produs între palme. De asemenea, puteți aplica uleiul înainte de spălare pentru alimentație: lăsați-l timp de 30 de minute. În continuare spălați părul cu un șampon ușor. Mai mult decât atât, Dove Pure Care Dry Oil poate fi aplicat după spălarea părului pentru a hidrata firele și pentru a adăuga luciu. Produsul cosmetic poate funcționa, de asemenea, ca un aditiv excelent la alte produse de condiționare, de ex. Măști, balsamuri, seruri.

Avantaje:

  • funcționează pentru toate tipurile de păr și scalp
  • asigură protecție termică
  • intensifică acțiunea măștilor și a balsamurilor
  • hrănește, înmoaie, crește strălucirea
  • formula ușoară, non-grasă
  • aplicație ușoară și rapidă

Dezavantaje:

  • conține câteva siliconi
  • sticlă din plastic, inestetică