Uleiul de păr Nanoil

Tip de păr: păr cu porozitate redusă, medie şi ridicată

Scalp: orice tip

Properietăţi: numeroase proprietăţi; acţiune universală care se potriveşte fiecărui tip de păr şi scalp

Formulă: ulei semi-fluid

Recipient: din sticlă, aplicator pompă

Capacitate: 100 ml

Oricine poate utiliza uleiul de păr Nanoil, indiferent de porozitatea părului. Există trei versiuni ale produsului: pentru păr cu porozitate redusă, medie şi ridicată. Dacă sunteţi interesate de o îngrijire completă a scalpului, uleiul de păr Nanoil o va face, cu siguranţă, mult mai uşoară. Convingeţi-vă sigure.

Când se recomandă utilizarea uleiului de păr Nanoil?

Utilizaţi uleiul Nanoil dacă obiectivul dumneavoastră este un păr sănătos şi frumos. Apelaţi la produsul Nanoil atunci când vârfurile părului încep să se despice, iar scalpul are o textură uleioasă. Mai mult, uleiul de păr Nanoil vine în ajutorul părului tern, static, slăbit şi dificil de coafat. Dacă aţi observat apariţia mătreţii sau iritaţii la nivelul scalpului, aplicaţi produsul Nanoil. Vă va ajuta la combaterea acestor probleme.

Care sunt proprietăţile uleiului de păr Nanoil?

Nanoil are o acţiune universală: hrăneşte atât părul, cât şi scalpul. Versiunea pentru părul cu porozitate ridicată regenerează, hrăneşte şi revitalizează firele de păr şi bulbii părului. Părul este mai puţin predispus la deteriorare şi la cădere. Datorită uleiului de păr Nanoil, părul dumneavoastră devine mai neted, mai strălucitor şi mai mătăsos la atingere. Nanoil pentru păr cu porozitate medie hidratează, repară şi conferă elasticitate părului. În plus, intensifică strălucirea, adaugă fineţe şi reduce electrizarea părului. Părul este mai uşor de coafat şi descurcat.

Cum se utilizează uleiul de păr Nanoil?

Uleiul de păr Nanoil poate fi utilizat în multe moduri diferite. Se poate aplica înainte sau după spălarea părului. Funcţionează minunat ca ser pentru protejarea vârfurilor părului sau ca tratament de hrănire a scalpului. Interesant de menţionat este că şi bărbaţii pot utiliza uleiul Nanoil, pentru îngrijirea bărbii sau a mustaţei.

Avantaje:

  • dispune de o formulă uşoară, care este absorbită imediat după aplicare
  • uleiul poate fi utilizat în câteva moduri
  • capacitate mare
  • uleiul hidratează, hrăneşte şi adaugă strălucire
  • restabileşte pH-ul scalpului
  • conţine numeroase ingrediente naturale
  • întăreşte bulbii şi previne căderea părului
  • uleiul facilitează coafarea şi pieptănarea

Dezavantaje:

  • urmele degetelor sunt vizibile pe suprafaţa sticlei