Spray de ulei de vindecare Macadamia

Tipul părului: toate

Scalp: normal

Proprietăți: netezirea, înfrumusețarea, adăugarea de strălucire

Formula: ceață ușoară

Sticlă: plastic, atomizor

Capacitate: 50-125 ml

Macadamia Healing Oil Spray funcționează pentru toate tipurile de păr și scalp normal. Vrei coafura frumoasă și strălucitoare? Testați această ceață și bucurați-vă de un par uimitor.

Când să folosiți Spray de ulei de vindecare Macadamia?

Dacă îți încălzi stilul de păr, Macadamia Healing Oil Spray este pentru tine. Este ideal pentru fetele care au părul fără stralucire, frizzy și static, greu de stil sau perie. În plus, puteți folosi Macadamia Healing Oil Spray în fiecare dimineață.

Care sunt proprietățile sprayului de ulei de vindecare Macadamia?

Uleiul de vindecare Macadamia funcționează la exterior. Se adaugă luciu uimitor, definește culoarea naturală a părului, scoate strălucirea ombrelor și evidențiază. Mai mult decât atât, produsul facilitează coafura, combate frizul și staticul, conferă netezime, tames nesfârșite. În consecință, veți combina cu ușurință firele dvs. și veți scăpa de incurcări. Macadamia Healing Oil Spray aduce o atingere excelentă de finisare și coafura de lungă durată, lucioasă și perfect stil. Dacă doriți să experimentați coafuri în fiecare zi, trebuie să încercați acest produs.

Cum se utilizează sprayul ulei de vindecare Macadamia?

Spălați-vă părul cu un șampon de curățare, ștergeți prosopul și deformați-l înainte de aplicarea sprayului de ulei de vindecare Macadamia. Țineți-l la 8 cm de păr și spray. Stilul unui coafură. Știți că Macadamia Healing Oil Spray poate fi folosit după uscare prin suflare pentru a vă face coafura strălucitoare și perfect netedă.

Avantaje:

  • conține uleiuri naturale
  • recomandat pentru toate tipurile de păr
  • netezește, oferă luciu, definește culoarea
  • diverse capacități
  • formulă ușoară

Dezavantaje:

  • funcționează doar la exterior
  • nu hrănește sau îmbunătățește starea scalpului
  • în ciuda componentelor naturale, nu oferă reparare completă