Ulei de păr anti-mătreață Khadi

Tip de păr: gras

Scalp: problematică, mătreață

Proprietăți: întărește, reduce matreata, curăță

Formula: ulei gros

Flacon: sticlă cu picături de sticlă

Capacitate: 100 ml

Ulei de păr Khadi anti-mătreață, cu schinduf și mustar, este destinat părului gras și scalpului care este afectat de mătreață. Dacă doriți să aveți un scalp sanatos și un coafură frumos, încercați acest produs. Tu ai câștigat regret!

Când să folosiți uleiul de păr Khadi anti-mătreață?

Ulei de păr Khadi nu este un produs obișnuit de îngrijire a părului. Este perfect pentru cei care se luptă cu problemele scalpului și au nevoie de reparații imediate. Dacă ați observat fulgi mici albe pe păr, uleiul Khadi vă va ajuta. Mai mult decât atât, dacă părul este gras și nu poate fi manevrat, trebuie să testați și acest produs. Cosmetica ajută atât la matreata uscată, cât și la matcă.

Care sunt proprietățile uleiului de păr Khadi?

Prevenirea mătcii este cea mai importantă sarcină. Schinduful și muștarul joacă rolul cheie aici. Ulei de păr din Khadi conține multe alte substanțe naturale. De exemplu, uleiul de susan și lămâia hidratează scalpul și elimină excesul de sebum și celulele moarte ale pielii. Uleiul de arbore de ceai și planta neem asigură acțiune calmantă și antiinflamatoare. Camforul prezintă calități similare (calmează și răcește scalpul). Uleiul de muștar stimulează creșterea părului.

Cum să folosiți ulei de păr din Khadi?

Agitați sticla înainte de utilizare, astfel încât formula să devină mai fluidă și mai flexibilă; Acum aplicația va fi mai ușoară și mai rapidă. Apoi, împărțiți părul în secțiuni mici și aplicați ulei de Khadi între ele. Întregul scalp trebuie acoperit în produs. Faceți un mic masaj pentru o absorbție mai bună. După o oră, spălați-vă părul și lăsați părul să se usuce la aer. Dacă plecați în ulei peste noapte, efectele tratamentului vor fi chiar mai bune.

Avantaje:

  • Ajută la lupta împotriva mătreții
  • controlează glandele sebacee
  • face părul și rădăcinile mai puternice
  • calmează scalpul iritat
  • ulei absorbit rapid

Dezavantaje:

  • aromă neplăcută
  • în ciuda unei sticle mari, se scurge rapid